De toetsenbordinstellingen voor trillen, geluid of thema wijzigen

U kunt de instellingen op uw Gboard wijzigen, zoals geluiden en trillingen. U kunt ook een nieuwe kleur of achtergrond toevoegen aan uw toetsenbord.

Opmerking: Als de trilinstellingen van uw apparaat zijn uitgeschakeld, worden de trilinstellingen van uw Gboard overschreven.

Opmerking: Sommige van deze stappen werken alleen in Android 7.0 en hoger. Meer informatie over het controleren van uw Android-versie.

Wijzigen hoe uw toetsenbord werkt

1. Installeer Gboard op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Open de app Instellingen App Instellingen.
  3. Tik op Systeem en vervolgens Talen en invoer.
  4. Tik op Virtueel toetsenbord en vervolgens Gboard.
  5. Kies een optie, zoals Thema of Voorkeuren.

Uw toetsenbord een nieuwe look geven

U kunt Gboard een achtergrond geven, zoals een door u gemaakte foto of een kleur.

1. Open de app Instellingen App Instellingen op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Systeem en vervolgens Talen en invoer.
  3. Tik op Virtueel toetsenbord en vervolgens Gboard.
  4. Tik op Thema.
  5. Kies een thema. Tik vervolgens op Toepassen.