Näppäimistön teeman, äänen tai värinän muokkaaminen

Voit muuttaa Gboardin ulkoasua, ääniä ja värinää.
Tärkeää: jos värinä on poistettu käytöstä laitteen asetuksista, Gboardin värinäasetukset ohitetaan.
Tärkeää: Gboard on saatavilla iPhoneille ja iPadeille, joissa on iOS 9 tai uudempi.

Näppäimistön ulkoasun muuttaminen

Voit vaihtaa näppäimistön teemaa. Näin lisäät Gboardille taustan, kuten kuvan tai värin:

1. Avaa Gboard-sovellus Gboard iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Gboard ja sitten Teemat.
  3. Valitse teema tai kuva.

Näppäimistön toimintavan muuttaminen

1. Asenna Gboard iPhonelle tai iPadille.
  2. Avaa Gboard-sovellus Gboard.
  3. Valitse Gboard ja sitten Näppäimistöasetukset.
  4. Ota käyttöön asetuksia, kuten Liukukirjoitus tai Äänisyöte.
Vinkki: Kaikki asetukset ovat oletuksena käytössä. Voit poistaa asetuksen käytöstä koskettamalla sitä.