Näppäimistön värinän, äänien ja teeman muokkaaminen

Gboardin asetuksista voit määrittää esimerkiksi näppäimistön äänet tai värinän. Voit myös lisätä näppäimistöön uuden värin tai taustan.

Huom. Jos värinä on poistettu käytöstä laitteen asetuksista, Gboardin värinäasetukset ohitetaan.

Huom. Osa näistä vaiheista koskee vain Android 7.0:aa tai uudempaa versiota. Näin voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Näppäimistön toimintatavan muuttaminen

1. Asenna Gboard Android-puhelimelle tai ‑tabletille.
  2. Avaa Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
  3. Valitse Järjestelmä ja sitten Kielet ja syöttötapa.
  4. Valitse Virtuaalinen näppäimistö ja sitten Gboard.
  5. Valitse vaihtoehto, kuten Teema tai Asetukset.

Näppäimistön ulkoasun muuttaminen

Voit lisätä Gboardiin taustan, esimerkiksi värin tai ottamasi valokuvan.

1. Avaa Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Järjestelmä ja sitten Kielet ja syöttötapa.
  3. Valitse Virtuaalinen näppäimistö ja sitten Gboard.
  4. Valitse Teema.
  5. Valitse teema. Valitse sitten Käytä.