Skift vibration, lyd og tema for tastaturet

Du kan ændre indstillingerne på dit Gboard som f.eks. lyd eller vibration. Du kan også føje en ny farve eller baggrund til dit tastatur.

Bemærk! Hvis din enheds vibrationsindstillinger er deaktiveret, tilsidesættes dit Gboards vibrationsindstillinger.

Bemærk! Nogle af disse trin virker kun i Android 7.0 og nyere. Se, hvordan du finder ud af, hvilken Android-version du har.

Skift, hvordan dit tastatur fungerer

1. Installer Gboard på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger.
  3. Tryk på System og derefter Sprog og indtastning.
  4. Tryk på Virtuelt tastatur og derefter Gboard.
  5. Vælg en mulighed, f.eks. Tema eller Præferencer.

Giv dit tastatur et nyt udseende

Du kan vælge en baggrund til Gboard, f.eks. et billede, du har taget, eller en farve.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på System og derefter Sprog og indtastning.
  3. Tryk på Virtuelt tastatur og derefter Gboard.
  4. Tryk på Tema.
  5. Vælg et tema. Tryk derefter på Anvend.