Näppäimistön käyttäminen

Voit kirjoittaa tekstiä ja käyttää kuvia, esimerkiksi emojeita ja GIFejä.

Huom. Osa näistä vaiheista koskee vain Android 7.0:aa tai uudempaa versiota. Näin voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Gboardilla kirjoittaminen

1. Asenna Gboard Android-puhelimelle tai ‑tabletille.
  2. Avaa sovellus, jolla voit kirjoittaa, kuten Gmail tai Keep.
  3. Napauta kohtaa, johon voit kirjoittaa tekstiä. Halutessasi
    • Liikuta osoitinta: Pyyhkäise välilyönnistä vasemmalle tai oikealle.
    • Ota Caps Lock käyttöön: Kaksoisnapauta vaihtoa Vaihto. Poista se käytöstä napauttamalla vaihtoa Vaihto.
    • Näytä aksenttimerkit ja lisäasetukset: Kosketa mitä tahansa näppäintä pitkään.

Emojien ja GIFien käyttäminen

Vinkki: Valitse ABC, niin palaat kirjainten syöttämiseen.

1. Avaa Android-laitteella sovellus, jolla voit kirjoittaa, kuten Gmail tai Keep.
  2. Napauta kohtaa, johon voit kirjoittaa tekstiä.
  3. Valitse Emoji Emoji. Halutessasi
    • Lisää emoji: Napauta emojia.
    • Lisää GIF: Valitse GIF ja haluamasi GIF.
  4. Valitse Lähetä Lähetä.

Vinkki: Voit myös etsiä haluamaasi emojia piirtämällä. Valitse Emoji Emoji. Valitse emojien hakukentästä Piirrä emoji Piirrä emoji.