Brug dit tastatur

Dukan indtaste tekst og bruge billeder, f.eks. emojis og giffer. Du kan skifte dit tastatursprog uden at skifte sproget på din mobilenhed. Du kan angive tekst ved hjælp af håndskrift på tastaturet.

Vigtigt! Gboard fås til iPhone og iPad med iOS 9 eller nyere.

Kom i gang med Gboard

Skriv med Gboard

1. Installer Gboard på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn en app, du kan skrive med, f.eks. Gmail eller Keep.
  3. Tryk på et område, hvor du kan skrive tekst. Herfra kan du gøre følgende:
    • Flytte markøren: Stryg til højre eller venstre på mellemrumstasten.
    • Slå Caps Lock til: Tryk to gange på Shift Shift. Tryk på Shift Shift for at slå Caps Lock fra igen.
    • Find accenter og flere valgmuligheder: Hold fingeren nede på en tast.

Brug emojis og giffer

1. Åbn en app, du kan skrive med, f.eks. Gmail eller Keep, på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på et område, hvor du kan skrive tekst.
  3. Tryk på Emoji-ikonet Emoji. Herfra kan du gøre følgende:
    • Indsætte emojis: Tryk på en eller flere emojis.
    • Indsætte en gif: Tryk på gif, og vælg den gif, du vil bruge.
  4. Tryk på Send Send.
Tip! Tryk på ABC for at gå tilbage til indtastning af bogstaver.

Tilpas dit tastaturlayout

1. Åbn Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Generelt.
  3. Tryk på Tastatur og så Tastaturer.
  4. Tilføj eller aktivér det layout, du vil bruge.
Administrer sprogindstillinger i Gboard

Tilføj et sprog

Sprogindstillingerne på din iPhone eller iPad påvirkes ikke, når du bruger Gboard.

1. Installer Gboard på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn en app, du kan skrive med, f.eks. Gmail eller Keep.
  3. Tryk på et område, hvor du kan skrive tekst.
  4. Nederst på tastaturet skal du holde globussen Globus nede.
  5. Tryk på Indstillinger Indstillinger og så Sprog.
  6. Tryk på Tilføj sprog.
  7. Tryk på det sprog, du vil aktivere.

Skift mellem sprog

1. Åbn en app, hvor du kan skrive, f.eks. Gmail eller Keep, på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på et område, hvor du kan skrive tekst.
  3. Nederst på tastaturet skal du holde globussen Globus nede.
  4. Tryk på det sprog, du vil bruge.

Relaterede ressourcer