Brug dit tastatur

Du kan indtaste tekst og bruge billeder, f.eks. emojis og giffer.

Bemærk! Nogle af disse trin virker kun i Android 7.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Skriv med Gboard

1. Installer Gboard på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn en app, du kan skrive med, f.eks. Gmail eller Keep.
  3. Tryk på et område, hvor du kan skrive tekst. Herfra kan du:
    • Flyt markøren: Stryg til højre eller venstre på mellemrumstasten.
    • Slå Caps Lock til: Tryk to gange på Shift Shift. Tryk på Shift Shift for at slå Caps Lock fra igen.
    • Se accenter og flere valgmuligheder: Hold en tast nede.

Brug emojis og giffer

Tip! Tryk på ABC for at gå tilbage til indtastning af bogstaver.

1. Åbn en app, du kan skrive med, f.eks. Gmail eller Keep, på din Android-enhed.
  2. Tryk på et område, hvor du kan skrive tekst.
  3. Tryk på Emoji Emoji. Herfra kan du:
    • Indsætte emojis: Tryk på en eller flere emojis.
    • Indsætte en gif: Tryk på gif, og vælg den gif, du vil bruge.
  4. Tryk på Send Send.

Tip! Du kan også tegne en emoji for at finde den, du vil bruge. Tryk på Emoji Emoji. Tryk på Tegn emoji Tegn emoji i emojisøgefeltet.