Utilitzar el teclat

Pots introduir text i utilitzar imatges, com ara emojis i GIF. Pots canviar l'idioma del teclat sense canviar l'idioma del dispositiu mòbil. Pots escriure paraules a mà al teclat per introduir text.

Important: Gboard està disponible per a iPhone i iPad amb iOS 9 o una versió posterior.

Començar a utilitzar Gboard

Escriure amb Gboard

1. Instal·la Gboard a l'iPhone o l'iPad.
  2. Obre qualsevol aplicació amb què puguis escriure, com ara Gmail o Keep.
  3. Toca una zona en què puguis introduir text. Aquí pots:
    • Moure el cursor: llisca cap a l'esquerra o cap a la dreta a la barra espaiadora.
    • Activar el bloqueig de majúscules: fes doble toc a Maj Maj. Per tornar-lo a desactivar, toca Maj Maj.
    • Veure accents i altres opcions: mantén premuda una tecla.

Utilitzar emojis i GIF

1. A l'iPhone o l'iPad, obre qualsevol aplicació amb què puguis escriure, com ara Gmail o Keep.
  2. Toca una zona en què puguis introduir text.
  3. Toca la icona d'emoji Emoji. Aquí pots:
    • Inserir emojis: toca un o més emojis.
    • Inserir un GIF: toca GIF i tria'n el que vulguis.
  4. Toca Envia Envia.
Consell: per tornar a introduir lletres, toca ABC.

Personalitzar la disposició del teclat

1. A l'iPhone o l'iPad, obre Configuració.
  2. Toca General.
  3. Toca Teclat i, a continuació, Teclats.
  4. Afegeix o activa la disposició que vulguis utilitzar.
Gestionar la configuració d'idioma a Gboard

Afegir un idioma

Quan fas servir Gboard, la configuració d'idioma de l'iPhone o l'iPad no es veu afectada.

1. Instal·la Gboard a l'iPhone o l'iPad.
  2. Obre qualsevol aplicació amb què puguis escriure, com ara Gmail o Keep.
  3. Toca una zona on puguis introduir text.
  4. A la part inferior del teclat, mantén premuda la icona de globus terraqüi Globus terraqüi.
  5. Toca Configuració Configuració i, a continuació, Idiomes.
  6. Toca Afegir un idioma.
  7. Toca l'idioma que vulguis activar.

Canviar d'idioma

1. A l'iPhone o l'iPad, obre qualsevol aplicació amb què puguis escriure, com ara Gmail o Keep.
  2. Toca una zona on puguis introduir text.
  3. A la part inferior del teclat, mantén premuda la icona de globus terraqüi Globus terraqüi.
  4. Toca l'idioma que vulguis utilitzar.

Recursos relacionats

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda