Met uw vinger schuiven om te typen

U kunt met uw vinger van letter naar letter schuiven om woorden te spellen.

Opmerking: Deze functie werkt niet in alle talen.

Woorden schrijven

1. Installeer Gboard op uw iPhone of iPad.
  2. Open een app waarin u kunt typen, zoals Gmail of Keep.
  3. Tik op een plek waar u tekst kunt invoeren.
  4. Veeg met uw vinger over de letters om het gewenste woord te spellen. Haal vervolgens uw vinger van het scherm.

Ongewenste tekst verwijderen

1. Open op uw iPhone of iPad het document of bericht met het woord dat u wilt vervangen.
  2. Tik op de plaats waar u de cursor wilt neerzetten. Van daaruit doet u het volgende:
    • Een woord vervangen: Kies een suggestie.
    • Een woord verwijderen: Dubbeltik op een woord. Tik vervolgens op Verwijderen.

Uw toetsenbordinstellingen wijzigen

1. Open Gboard Gboard op uw iPhone of iPad.
  2. Tik op Toetsenbordinstellingen.
  3. Kies een optie, zoals Invoer met veegbewegingen of Spraakinvoer.