Skub fingeren for at skrive

Du kan skubbe fingeren fra bogstav til bogstav for at skrive ord.

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 8.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Bemærk! Denne funktion fungerer ikke på alle sprog.

Skriv ord

1. Installer Gboard på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn en app, du kan skrive med, f.eks. Gmail eller Keep.
  3. Tryk på et område, hvor du kan skrive tekst.
  4. Stryg fingeren fra bogstav til bogstav for at stave det ord, du vil skrive. Løft derefter fingeren.

Slet uønsket tekst

1. Åbn dokumentet eller beskeden med det ord, du vil udskifte, på din Android-enhed.
  2. Tryk på det sted, hvor du vil placere markøren. Derfra kan du gøre følgende:
    • Udskifte et ord: Vælg et forslag.
    • Fjerne et ord: Tryk to gange på et ord. Tryk derefter på Slet.

Skift tastaturindstillinger

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din Android-enhed.
  2. Tryk på System og så Sprog og indtastning.
  3. Tryk på Virtuelt tastatur og så Gboard.
  4. Vælg en mulighed, f.eks. Glidende indtastning eller Indtaling.