Fer lliscar el dit per escriure

Fes lliscar el dit d'una lletra a una altra per escriure paraules.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 8.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Important: no tots els idiomes admeten aquesta funció.

Escriure paraules

1. Instal·la Gboard al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Obre qualsevol aplicació amb què puguis escriure, com ara Gmail o Keep.
  3. Toca una zona on puguis introduir text.
  4. Fes lliscar el dit per les lletres que formen la paraula que vols escriure. A continuació, aixeca el dit de la pantalla.

Suprimir text no desitjat

1. Al dispositiu Android, obre el document o el missatge que conté la paraula que vols substituir.
  2. Toca el punt on vulguis col·locar el cursor. Després, pots fer el següent:
    • Substituir una paraula: tria un suggeriment.
    • Suprimir una paraula: fes doble toc sobre una paraula i, a continuació, toca Suprimeix.

Canviar la configuració del teclat

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Configuració Aplicació Configuració.
  2. Toca Sistema i, a continuació, Idiomes i introducció de text.
  3. Toca Teclat virtual i, a continuació, Gboard.
  4. Tria una opció, com ara Escriptura fent lliscar el dit o Entrada de veu.