Skriv med din stemme

På din mobilenhed kan du skrive tekst ved hjælp af stemmen på de fleste steder, hvor du kan skrive ved hjælp af et tastatur.

Bemærk! Nogle af disse trin virker kun i Android 7.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Bemærk! Tale-til-tekst fungerer ikke på alle sprog.

Tal for at skrive

1. Installer Gboard på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn en app, du kan skrive med, f.eks. Gmail eller Keep.
  3. Tryk på et område, hvor du kan indtaste tekst.
  4. Øverst på tastaturet skal du holde Mikrofon Mikrofon nede.
  5. Når du ser "Tal nu", kan du sige det, du vil skrive.

Udskift et ord

1. Åbn dokumentet eller beskeden med det ord, du vil ændre, på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på ordet, og hold fingeren nede.
  3. Tryk på Mikrofon Mikrofon øverst på tastaturet.
  4. Når du ser "Tal nu", kan du sige det nye ord.