Escriure amb la veu

Al dispositiu mòbil, pots parlar per escriure en la majoria dels llocs on pots escriure amb el teclat.

Nota: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 7.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Nota: la funció d'escriptura per veu no funciona en tots els idiomes.

Parlar per escriure

1. Instal·la Gboard al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Obre qualsevol aplicació amb què puguis escriure, com ara Gmail o Keep.
  3. Toca una zona on puguis introduir text.
  4. A la part superior del teclat, mantén premuda la icona de micròfon Micròfon.
  5. Quan vegis "Parla ara", digues allò que vulguis escriure.
Consell: en alguns dispositius Pixel, també pots utilitzar l'Assistent per escriure amb la veu.

Afegir puntuació

Pots utilitzar frases diferents per afegir puntuació al text. És possible que la puntuació no estigui disponible en tots els idiomes.

Substituir una paraula

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre el document o el missatge que conté la paraula que vols canviar.
  2. Mantén-la premuda.
  3. A la part superior del teclat, toca la icona de micròfon Micròfon
  4. Quan vegis "Parla ara", digues la paraula nova.