Kopiér og indsæt tekststykker med Gboard

Du kan bruge Gboard til at indsætte mailadresser, webadresser, telefonnumre, numre, adresser, datoer og klokkeslæt. Hvis du kopierer et tekststykke som f.eks. en mailadresse eller et telefonnummer, kan du vælge, hvilken del af teksten der skal indsættes et nyt sted. Du kan f.eks. kopiere en hel sms-besked med datoen, adressen og webadressen for en begivenhed. Derefter kan du vælge kun at indsætte adressen for at fortælle en ven, at det er der, I skal mødes.

Vigtigt! Adresser, datoer og klokkeslæt er kun tilgængelige i visse lande og områder og på visse sprog.

Kopiér et tekststykke, og indsæt en del af teksten

Vigtigt!

• Du kan kun indsætte datoer, hvis de er skrevet i numerisk format. Du kan f.eks. indsætte datoer såsom "12/3/2021", men du kan ikke indsætte datoer med formatet "12. marts 2021".
  • Udklipsholderen rydder din historik, kort efter du sidst har brugt den. Dette gælder ikke for fastgjort tekst.
  1. Kopiér et tekststykke, som du vil dele, på din telefon eller tablet.
  2. Åbn den app, hvor du vil indsætte teksten.
  3. Tryk på et område, hvor du kan indtaste tekst.
  4. Stryg nedad fra toppen af tastaturet for at se valgmulighederne.
  5. Tryk på de oplysninger, du vil indsætte.

Send de samme oplysninger til en anden

Du kan sende oplysninger, som du tidligere har kopieret og indsat til en anden.

1. Tryk på udklipsholderen øverst på tastaturet.
  2. Tryk på de oplysninger, du vil indsætte.
    • Tip! Tryk på Tilbage Tilbage for at gå tilbage til tastaturet.

Gem den indsatte tekst til senere

Når du har indsat kopierede oplysninger én gang, kan du gemme dine tekststykker, så du kan bruge dem igen senere.

1. Åbn en app, du kan skrive med, f.eks. Gmail eller Keep, på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på et område, hvor du kan indtaste tekst.
  3. Tryk på udklipsholderen øverst på tastaturet.
  4. Tryk på de oplysninger, du vil gemme, og hold fingeren nede.
  5. Tryk på Fastgør
    • Tip! Når du er klar til at dele, kan du finde det, du har valgt, i sektionen "Fastgjort" i din udklipsholder.