Test af Funding Choices-meddelelser

Sådan tester du Funding Choices-meddelelser

Test en meddelelse om samtykke eller annonceblokering ved at føje de forespørgselsparametre, der er beskrevet nedenfor, til webadressen for en aktiv Funding Choices-side.

1. Udgiv en eller flere meddelelser på siderne på dit website.
  2. Gå til siden på websitet, hvor du vil teste Funding Choices-meddelelsen.
  3. I browserens adresselinje skal du føje de forespørgselsparametre, der er beskrevet nedenfor, til sidens webadresse.

Husk på følgende, når du tester Funding Choices-meddelelsen:

• Formålet med forespørgselsparametrene er at se en forhåndsvisning af meddelelsens udseende og funktionalitet, som den vises på den valgte side på websitet. Når du har set en meddelelse på siden på dit website, kan det f.eks. være, at du vil ændre farver, skrifttyper eller sprog for meddelelsen.
  • Hvis forespørgselsparameteren skal fungere, skal den meddelelse, du tester, være udgivet på dit website, og siden skal indeholde Funding Choices-tagget.
  • Vi foreslår, at du tester meddelelsen i en browser, der rydder cookies, f.eks. Chrome i inkognitotilstand.

Testparametre

Tabellen nedenfor beskriver testparametre, og hvordan de bruges.

Parameter Funktion Sådan bruger du den Eksempel
?fc=alwaysshow

Hvis der kun er udgivet én meddelelse, vises denne meddelelse.

Ignorerer registrering af region og annonceblokering.

Brug denne parameter, hvis der kun er udgivet én meddelelsestype (f.eks. annonceblokering) på dit website. http://www.eksempel.dk/
sport.html?fc=alwaysshow
?fc=alwaysshow
&fctype=ab

Viser den meddelelse om annonceblokering, der er udgivet.

Ignorerer registrering af annonceblokering.

Brug denne parameter, hvis begge meddelelsestyper er udgivet på dit website, men du kun vil teste meddelelsen om annonceblokering.

Hvis der ikke er udgivet en meddelelse om annonceblokering på dit website, vises intet.

http://www.eksempel.dk/
sport.html?fc=alwaysshow
&fctype=ab

?fc=alwaysshow
&fctype=consent

Viser den meddelelse om samtykke, der er udgivet.

Ignorerer region.

Brug denne parameter, hvis begge meddelelsestyper er udgivet på dit website, men du kun vil teste meddelelsen om samtykke.

Hvis der ikke er udgivet en meddelelse om samtykke på dit website, vises intet.

http://www.eksempel.dk
/sport.html?fc=alwaysshow
&fctype=consent