Sites toevoegen

Deze bètafunctie is alleen beschikbaar voor netwerken met een eigen Google-accountmanager. Neem contact op met uw accountmanager voor meer informatie. Als u geen accountmanager heeft, komt uw site niet in aanmerking voor deze functie.

Voor elke website die u beheert en waarvoor u toestemming wilt krijgen, moet u specificeren welke uitgever-ID's (AdSense) en netwerkcodes (Ad Manager) u gebruikt om advertenties weer te geven en welke aanbieders van advertentietechnologie voor elk van de websites worden gebruikt. Vervolgens kunt u een nieuw bericht maken voor het betreffende domein.

Geef elk site op waarvoor u toestemming van gebruikers in de Europese Unie wilt vragen.

1. Log in op uw account van Financieringskeuzes op https://fundingchoices.google.com/.
  2. Klik in het hoofdmenu op Een site toevoegen.
  3. Geef de volgende informatie op:
    • Sitenaam
      • Wordt gebruikt om deze site te identificeren binnen de interface van Financieringskeuzes.
      • De naam die wordt weergegeven in het toestemmingsbericht dat uw bezoekers zien, zoals 'Site van Voorbeelddierenwinkel'.
    • Domein
      • Het hoofddomein van de site waarop u het toestemmingsbericht weergeeft, zoals: voorbeelddierenwinkel.nl.
      • Subdomeinen, zoals voeding.voorbeelddierenwinkel.nl, hoeven niet afzonderlijk te worden toegevoegd. U kunt hetzelfde bericht voor alle subdomeinen gebruiken.
    • Homepage
      • De webpagina die wordt weergegeven aan bezoekers die zich willen aanmelden voor Google Contributor, bijvoorbeeld: https://www.voorbeelddierenwinkel.nl/over_ons.html.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Herhaal deze stappen indien nodig voor elk domein waarop u een toestemmingsbericht voor gebruikers in de Europese Unie wilt weergeven.