Sites toevoegen en verwijderen

Sites toevoegen

Geef de gegevens op voor elke site waarop u een Financieringskeuzes-bericht wilt publiceren.

1. Log in op uw account van Financieringskeuzes op https://fundingchoices.google.com/.
  2. Klik op de pagina Sites op Toevoegen.
  3. Geef de volgende informatie op:
    • Sitenaam
      • Wordt gebruikt om deze site te identificeren binnen de interface van Financieringskeuzes.
      • De naam die wordt weergegeven in het bericht dat uw bezoekers zien, zoals 'Site van Voorbeelddierenwinkel'.
    • Domein
      • Het hoofddomein van de site waarop u het bericht weergeeft, zoals: voorbeelddierenwinkel.nl.
      • Subdomeinen, zoals voeding.voorbeelddierenwinkel.nl, hoeven niet afzonderlijk te worden toegevoegd. U kunt hetzelfde bericht voor alle subdomeinen gebruiken.
    • Homepage
      • De webpagina die wordt weergegeven aan bezoekers die zich willen aanmelden voor Google Contributor, bijvoorbeeld: https://www.voorbeelddierenwinkel.nl/over_ons.html.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Herhaal deze stappen zo nodig voor elk domein waarop u een Financieringskeuzes-bericht wilt weergeven.

Sites verwijderen

• Voordat u een site verwijdert, moet u alle bijbehorende berichten verwijderen.
  • U kunt een site met Contributor-abonnees niet verwijderen.
  1. Log in op uw account van Financieringskeuzes op https://fundingchoices.google.com/.
  2. Klik op de pagina Sites op het menu Meer Meer naast de site die u wilt verwijderen.
  3. Selecteer Verwijderen. In een bericht wordt aangegeven dat u de actie niet ongedaan kunt maken.
  4. Klik op Ja om het verwijderen te bevestigen.