Sådan fungerer Contributor for udgivere

Når en Contributor-bruger besøger en af dine sider og har anvendt sit pas til annoncefjernelse på dit website, fjerner Google Contributor automatisk annoncerne fra brugerens visning af din side og trækker gebyret pr. side fra brugerens konto (få flere oplysninger). Google tager en fast procentdel af gebyrerne pr. side som betaling for at levere Contributor-tjenesten og sætter resten ind på din Google AdSense- eller Ad Exchange-konto.