Lentojen ja hintojen seuranta

Jos et halua vielä varata matkaa, voit seurata tiettyjen lentojen, reittien ja päivämäärien hintoja Google Lentojen avulla.

Reitin tai lennon hintojen seuraaminen

Voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, jos seuraamasi lennon tai reitin hinta muuttuu merkittävästi.

1. Mene Google Lentoihin.
  2. Valitse ylhäältä välilaskujen määrä, matkustusluokka ja lippujen määrä.
  3. Valitse lähtö- ja kohdekenttä.
  4. Ota reitin hintaseuranta käyttöön valitsemalla Seuraa hintoja.
    • Voit asettaa seurannan haettujen päivämäärien hinnoille tai valita "Kaikki päivät", jos matkustuspäivissä on joustovaraa.
  5. Valinnainen: Voit seurata tietyn lennon hintaa valitsemalla ensin haluamasi lennon ja ottamalla käyttöön Seuraa hintoja.
Jos valitsit seurattavaksi "Kaikki päivät", saat sähköpostin, kun reitin vähimmäishinta laskee merkittävästi kuukauden aikana. Jos hinta ei laske tarpeeksi, saat säännöllisesti sähköpostin lentojen parhaista hinnoista.

Seurattujen lentojen löytäminen ja sähköposti-ilmoitusten poistaminen käytöstä

1. Mene Google Lentoihin.
  2. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta valikkoa Valikko ja sitten Seuratut lentohinnat.
    • Klikkaa tallennettua reittiä, niin näet seuraamasi lennot.
    • Jos haluat laittaa seurantasähköpostit päälle tai pois, klikkaa Lisää ilmoitus .
  3. Valinnainen: Jos haluat lopettaa reitin tai lennon seuraamisen, valitse Poista Poista.

Tietoja hintojen muutoksista

Saat myös ilmoituksen Google Lentoihin, sähköpostiin tai mobiililaitteelle, kun

• seuraamasi reitin hinnat nousevat todennäköisesti lähiaikoina
  • lennon hinta muuttuu pian, ja uusi hinta on todennäköisesti nykyistä korkeampi.

Ilmoituksissa kerrotaan myös arvio siitä, miten paljon hinnat nousevat ja millä todennäköisyydellä.