For assistance with Fitbit Ace LTE, visit support.google.com/fitbitacelte.

Hvordan kobler jeg Bluetooth-lydenheter til Fitbit-klokken?

Du kan koble til opptil åtte Bluetooth-enheter for å lytte til spillelister på Fitbit-klokken*.

*Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på Fitbit Sense 2, Fitbit Versa Lite Edition eller Fitbit Versa 4.

Hvordan kobler jeg hodetelefoner eller høyttalere til Fitbit-klokken?

Versa og Versa 2

1. Aktiver paringsmodus på Bluetooth-hodetelefonene eller -høyttaleren.
  2. På klokken går du til Innstillinger-appen Settings appBluetooth.
  3. Trykk på + Lydenhet. Klokken søker etter enheter i nærheten.
  4. Når klokken finner Bluetooth-lydenheter i nærheten, vises en liste på skjermen. Trykk på navnet til enheten du vil koble til.
    On-device screenshot of the Bluetooth devices found
    Når tilkoblingen er fullført, vises et hakemerke på skjermen.

Sense og Versa 3

1. Aktiver paringsmodus på Bluetooth-hodetelefonene eller høyttalerne.
  2. På klokken åpner du Innstillinger-appen Settings appVibrasjon og lyd.
  3. Bluetooth-delen trykker du på Administrer enheter.
  4. Sveip opp for å se Andre enheter-delen. Klokken søker etter enheter i nærheten.
  5. Når klokken finner Bluetooth-lydenheter i nærheten, vises en liste på skjermen. Trykk på navnet til enheten du vil pare.

Når tilkoblingen er fullført, vises en hake på skjermen.

Hvordan endrer jeg Bluetooth-lydenheten Fitbit-klokken er koblet til?

Versa og Versa 2

1. På klokken åpner du Innstillinger-appen Settings app.
  2. Trykk på Bluetooth.
  3. Trykk på lydenheten du vil bruke, eller par en ny enhet. Vent mens enheten kobles til.

Sense og Versa 3

1. På klokken åpner du Innstillinger-appen Settings appVibrasjon og lyd.
  2. Bluetooth-delen trykker du på enheten du vil bruke, eller trykk på Administrer enheter for å koble til en ny enhet. Vent mens enheten kobles til.

Hvordan fjerner jeg en lydenhet som er koblet til Fitbit-klokken?

ÅpenVersa og Versa 2

1. På klokken åpner du Innstillinger-appen Settings app.
  2. Trykk på Bluetooth.
  3. Bla ned og trykk på Fjern.
  4. Trykk på enheten du vil fjerne, og deretter på Ja for å bekrefte.

Sense og Versa 3

1. På klokken åpner du Innstillinger-appen Settings appVibrasjon og lyd.
  2. Bluetooth-delen trykker du på Administrer enheter.
  3. I Mine enheter-delen trykker du på enheten du vil fjerne, og deretter på Ja for å bekrefte.