For assistance with Fitbit Ace LTE, visit support.google.com/fitbitacelte.

Hvordan bruker jeg enhetslåsen på Fitbit-enheten?

Slå på enhetslåsen og angi en personlig firesifret PIN-kode for å holde Fitbit-enheten sikker.

Denne funksjonen er tilgjengelig på klokker og armbånd som støtter kontaktløs betaling.

Vis alt Skjul alt

Hvorfor bør jeg bruke enhetslåsen på Fitbit-enheten?

For å holde Fitbit-enheten sikker kan du slå på enhetslåsen i Fitbit-appen. Du blir bedt om å angi en personlig firesifret PIN-kode for å låse opp enheten. Hvis du har konfigurert Fitbit Pay eller Google Wallet, er enhetslåsen automatisk slått på, og du blir bedt om å angi en kode.

Du finner mer informasjon om hvordan du bruker Fitbit Pay og Google Wallet, under Hva bør jeg vite om å betale kontaktløst med Fitbit-enheten?

Hvordan slår jeg på enhetslåsen?

Hvis du har konfigurert Fitbit Pay eller Google Wallet, er enhetslåsen slått på, og du blir bedt om å angi en personlig firesifret PIN-kode når du legger til et betalingskort for første gang.

Slik slår du på enhetslåsen uten å konfigurere kontaktløs betaling:

1. I Fitbit-appen trykker du på I dag-fanen   Enheter   enheten din.
  2. Trykk på Enhetslås.
  3. Finn alternativet for å angi en firesifret PIN-kode.
Når skal jeg skrive inn PIN-koden for å låse opp Fitbit-enheten?

Når enhetslåsen er på, låses Fitbit-enheten når du ikke har den på deg. Skriv inn PIN-koden når du tar enheten på håndleddet igjen, eller hvis det har gått mer enn en dag siden du skrev inn PIN-koden. Hvis du bare vil bli bedt om å angi PIN-koden når du er klar til å betale kontaktløst, endrer du innstillingen for enhetslås til Bare slått på for Fitbit Pay eller Bare slått på for Google Wallet.

Vær oppmerksom på at kortutstederen kan kreve at du skriver inn PIN-koden på nytt for å godkjenne betalinger.

Slik endrer du innstillingene for enhetslåsen:

1. I Fitbit-appen trykker du på I dag-fanen   Enhetene dine  enheten din.
  2. Trykk på Enhetslås.
  3. Trykk for å endre innstillingen for enhetslåsen.
Hvordan tilbakestiller eller endrer jeg PIN-koden på Fitbit-enheten?

Slik tilbakestiller eller endrer du PIN-koden på enheten:

1. I Fitbit-appen trykker du på I dag-fanen   Enheter  enheten din.
  2. Trykk på Enhetslås.
  3. Finn alternativet for å endre PIN-koden.
Hvordan låser jeg opp Fitbit-enheten med telefonen?

Hvis du skriver inn feil PIN-kode 10 ganger, blir du bedt om å låse opp Fitbit-enheten med telefonen den er koblet sammen med.

Fitbit device screen which shows an icon of a red phone with the text Unlock with your phone

Slik låser du opp enheten med telefonen:

1. I Fitbit-appen trykker du på I dag-fanen   Enheter   enheten din.
  2. Trykk på Enhetslås.
  3. Finn alternativet for å tilbakestille PIN-koden.

Vær oppmerksom på at når du har tilbakestilt PIN-koden, må du legge til kortene dine i Fitbit Pay eller Google Wallet som om det er første gang du gjør det.