For assistance with Fitbit Ace LTE, visit support.google.com/fitbitacelte.

Hva bør jeg vite om Fitbit-merker?

Spor aktivitet med Fitbit for å samle merker til Fitbit-profilen din.

Hvis du vil se en fullstendig liste over Fitbit-merker, går du til blog.fitbit.com/fitbit-badges.

Hvordan får jeg merker?

Merker er belønninger for skrittbaserte aktiviteter, antall etasjer du har gått opp og vektmål. Vi jobber med å finne nye måter å belønne sykkelprestasjoner på, og derfor teller ikke distansene du sporer for sykkelturer med Fitbit-enheten, mot pågående distanse-merker eller andre skrittbaserte merker.

Du oppnår kun skritt- og etasje-merker når du har på deg Fitbit-enheten, som vil si at aktiviteter du loggfører manuelt, ikke teller mot skritt-merkene. Du oppnår vektmål-merker for data som automatisk overføres fra en Fitbit Aria- eller Fitbit Aria 2-vekt og all manuell vektloggføring.

Hvordan ser jeg merkene mine?

Du kan se merkene dine i Fitbit-appen eller på enkelte Fitbit-enheter.

Slik ser du merker i Fitbit-appen:

1. Trykk på Deg-fanen  og bla ned for å se merkene du har fått nylig.
  2. Trykk på Se alle for å se den fullstendige samlingen over merker.

På Fitbit Versa, Fitbit Versa Lite Edition eller Fitbit Versa 2 kan du se hvilke daglige og pågående merker som låses opp neste gang i Fitbit I dag:

1. Sveip opp fra urskiven på klokken for å se Fitbit I dag.
  2. Finn merker-flisen. Du må kanskje sveipe opp for å finne den. Hvis du ikke ser merker-flisen, trykker du på Innstillinger nederst i Fitbit I dag og sørger for at merker-flisen er slått på.
  3. Sveip til venstre på merker-flisen for å se opptil fire av de neste daglige og pågående merkene du kan oppnå.

Hvordan gjør jeg merker synlige for andre?

Du kan holde merkene private eller dele dem med vennene dine. Hvis du vil at andre skal kunne se merkene dine, må du redigere den offentlige Fitbit-profilen din:

Fitbit-appen

Hvis du logger på med Google-kontoen din

1. Trykk på I dag-fanen , og trykk på profilbildet ditt.
  2. Trykk på Fitbit-innstillingerSosialt og delingPersonvernMerker.
  3. Velg om merkene dine kun skal være synlige for deg, vennene dine eller alle Fitbit-brukere.

Hvis du logger på med Fitbit-påloggingen din

1. Trykk på I dag-fanen  og trykk på innstillinger-ikonet .
  2. Trykk på Sosialt og delingPersonvern Merker.
  3. Velg om merkene dine kun skal være synlige for deg, vennene dine eller alle Fitbit-brukere.

fitbit.com-dashbordet

1. Gå til fitbit.com-dashbordet og klikk på tannhjulikonet InnstillingerPersonvern.
  2. Velg om merkene dine kun skal være synlige for deg, vennene dine eller alle Fitbit-brukere.

Hvorfor teller ikke manuelt loggførte aktiviteter mot merker?

Merker er designet for å belønne skrittbaserte aktiviteter som registreres mens du har på deg Fitbit-enheten. Manuelt loggførte aktiviteter er ment for å hjelpe deg med å spore aktiviteter som er basert på innsats i stedet for skritt eller distanse, og derfor teller de ikke mot skritt-merker.