Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Starta en timer när du ska tvätta händerna

Du kan se till att du tvättar händerna tillräckligt länge med hjälp av funktionen Timer för handtvätt på smartklockan med Wear OS. Timern ringer efter 40 sekunder enligt rekommendationen från Världshälsoorganisationen.

Du får en avisering om att tvätta händerna igen tre timmar efter att timern löper ut. Om du ignorerar aviseringen får du inga fler påminnelser om att tvätta händerna.

Starta en timer

1. Om klockans skärm är nedtonad trycker du på skärmen för att aktivera klockan.
  2. Öppna listan med appar genom att trycka på strömbrytaren.
  3. Starta timern genom att trycka på Timer för handtvätt Handtvätt.
  4. Klockan vibrerar när tiden har löpt ut.

Tips! Du kan lägga till timern för handtvätt på urtavlan eller lägga till den som ett kort på klockan.