Ikke inkluder personlig eller sensitiv helseinformasjon, for eksempel skritt-, kalori-, hjertefrekvens-, søvn- eller treningsdata, eller hjertehelseinformasjon når du stiller spørsmål i fellesskapet.

Start en nedtelling for å vaske hendene dine

Med Håndvasknedtelling kan du beregne tiden til håndvaskrutinen din på Wear OS-smartklokker. Nedtellingen kjører i 40 sekunder for å overholde anbefalingene fra Verdens helseorganisasjon.

Etter at nedtellingen avsluttes, får du et varsel om å vaske hendene dine igjen etter tre timer. Hvis du ignorerer varselet, fortsetter den ikke å minne deg på om å vaske hendene.

Start en nedtelling

1. Hvis klokkeskjermen er dempet, trykker du på den for å vekke den.
  2. For å åpne listen over apper, trykk på av/på-knappen.
  3. For å starte nedtellingen, trykk på Håndvasknedtelling Håndvask.
  4. Klokken vibrerer når tiden er ute.

Tips: Du kan legge til håndvasknedtellingen på klokkebakgrunnen eller angi den som en infobrikke på klokken.