Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Käsienpesun ajastimen käynnistäminen

Voit mitata käsienpesuun käyttämääsi aikaa Wear OS ‑älykellon Käsienpesun ajastimella. Ajastin kestää 40 sekuntia, kuten Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee.

Kun ajastin on sammunut, saat ilmoituksen, joka kehottaa pesemään kädet uudestaan 3 tunnin kuluttua. Jos ohitat ilmoituksen, et saa enää muistutuksia käsienpesusta.

Ajastimen käynnistäminen

1. Jos kellon näyttö on himmeä, herätä se napauttamalla.
  2. Avaa sovellusluettelo painamalla virtapainiketta.
  3. Käynnistä ajastin valitsemalla Käsienpesun ajastin Käsienpesu.
  4. Kun aika päättyy, kellosi värisee.

Vinkki: Voit lisätä käsienpesun ajastimen kellotauluun tai asettaa sen kiekoksi kelloon.