Inkluder venligst ikke personlige eller følsomme helbredsoplysninger, såsom skridt, kalorieindhold, puls, søvn eller træningsdata eller hjertesundhedsoplysninger, når du stiller spørgsmål i Fællesskabet.

Start en timer til håndvask

Du kan bruge timeren til håndvask på dit smart-ur med Wear OS til at sikre, at du vasker hænder grundigt nok. Timeren varer 40 sekunder i overensstemmelse med anbefalingen fra WHO.

Når din timer ringer, får du en notifikation om, at du skal vaske hænderne igen om 3 timer. Hvis du ignorerer notifikationen, stopper den med at minde dig om, at du skal vaske hænder.

Start en timer

1. Hvis urets skærm er nedtonet, kan du trykke på den for at vække uret.
  2. Tryk på afbryderknappen for at åbne listen med apps.
  3. Du kan starte timeren ved at trykke på Timer til håndvask Håndvask.
  4. Dit ur vibrerer, når tiden er gået.

Tip! Du kan føje håndvasktimeren til urskiven eller indstille det som et felt på dit ur.