No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Iniciar un temporitzador per rentar-te les mans

Al rellotge intel·ligent Wear OS, pots cronometrar la teva rutina de rentat de mans amb la funció Temporitzador de rentat de mans. El temporitzador s'executa durant 40 segons per complir amb la recomanació de l'Organització Mundial de la Salut.

Un cop hagi sonat el temporitzador, rebràs una notificació per tornar a rentar-te les mans al cap de 3 hores. Si ignores la notificació, no continuarà recordant-te que et rentis les mans.

Iniciar un temporitzador

1. Si la pantalla del rellotge està atenuada, toca-la per activar-la.
  2. Per obrir la llista d'aplicacions, prem el botó d'engegada.
  3. Per iniciar el temporitzador, toca Temporitzador de rentat de mans Rentat de mans.
  4. El rellotge vibrarà quan s'acabi el temps.

Consell: pots afegir el temporitzador de rentat de mans a l'esfera del rellotge o definir-lo com a targeta.