Ikke inkluder personlig eller sensitiv helseinformasjon, for eksempel skritt-, kalori-, hjertefrekvens-, søvn- eller treningsdata, eller hjertehelseinformasjon når du stiller spørsmål i fellesskapet.

Spor pulsen med klokken

Du kan bruke en klokke med Wear OS for å måle pulsen. I Google Fit-appen kan du spore pulsen for en treningsøkt eller over tid.

Viktig: Fit lagrer ikke pulsdata for barn under 13 år (eller den gjeldende aldersgrensen i landet ditt).

Kom i gang

For å måle pulsen må du ha en klokke med pulssensor. Her er noen eksempler:

• LG Watch Sport
  • Huawei Watch 2
  • Montblanc Summit
  • Fossil Q Control
  • Misfit Vapor

Du kan også bruke en Bluetooth-pulssensor, for eksempel et brystbelte.
Merk: Denne funksjonen er bare tilgjengelig på Wear OS 3 eller eldre.

Sjekk den nåværende pulsen på klokken

Naviger på klokken

1. Hvis skjermen er dimmet ned, trykker du på den for å vekke klokken.
  2. For å se en liste over appene dine, trykk på av/på-knappen.
  3. Åpne Google Fit Heart Rate-appen Google Fit.
  4. Trykk på Mål.
    • Wear 2:Åpne Google Fit-appen. Rull til og trykk på Les av puls. Hvis du ikke ser det, er ikke funksjonen tilgjengelig på klokken.
  5. Stå i ro mens klokken leser av pulsen.

Sjekk pulsen i løpet av en treningsøkt

1. Hvis skjermen er dimmet ned, trykker du på den for å vekke klokken.
  2. For å finne informasjon om pulsen, sveip til den siste skjermen.
  3. Øverst på skjermen ser du en måler for pulssone, som strekker seg fra posisjoner som «Lav», «Moderat» eller «Intens».
    • Du kan få hjertepoeng når pulsen er i sonene «Moderat» og «Intens».
Konfigurer en Bluetooth-pulssensor
  1. Hvis skjermen er dimmet ned, trykker du på den for å vekke klokken.
  2. Kontroller at Bluetooth på klokken er slått på.
  3. Åpne Google Fit-pulsappen Google Fit.
  4. Trykk på Innstillinger Innstillinger og så Bluetooth-sensorer.
  5. Velg enheten din.
    • Trykk på Skann hvis du ikke finner enheten.
  6. Gi Fit tillatelse til å bruke sensoren din, hvis det er nødvendig.

Tips: Når sensoren sporer pulsen, vises Bluetooth Bluetooth ved siden av BPM på klokken.

Merk: Bluetooth-pulssensorer støttes bare på Wear OS 3 eller eldre.

På telefonen:

1. Åpne Google Fit-pulsappen Google Fit.
  2. Trykk på Hjem nederst.
  3. Rull og trykk på Puls.
  4. Velg en tidsramme for å se pulsdataene dine.
Sjekk de daglige pulsverdiene dine

På klokken:

1. Hvis skjermen er dimmet ned, trykker du på den for å vekke klokken.
  2. For å se en liste over appene dine, trykk på av/på-knappen.
  3. Åpne Google Fit-appen Google Fit.
  4. For å se pulsen din, rull til «Puls»-delen.

På telefonen:

1. Åpne Google Fit-appen Google Fit.
  2. Trykk på Startside nederst.
  3. Rull og trykk på Puls.
  4. Velg en tidsramme for å se pulsdataene dine.
Fiks en pulsmåler som ikke fungerer

Hvis pulsmåleren din ikke fungerer, kan du prøve disse trinnene.

1. Stram klokkeremmen rundt håndleddet, eller juster passformen til Bluetooth-sensoren.
  2. Pass på at hele baksiden av sensoren berører huden din.
  3. Stå i ro. Noen ganger blir sensoren unøyaktig hvis du beveger deg.

Viktig: Pulsfunksjonene er ikke medisinsk utstyr og er bare beregnet for informasjonsformål. Konsulter en lege før du starter et nytt trenings- eller ernæringsprogram.