Notifikation

Inkluder venligst ikke personlige eller følsomme helbredsoplysninger, såsom skridt, kalorieindhold, puls, søvn eller træningsdata eller hjertesundhedsoplysninger, når du stiller spørgsmål i Fællesskabet.

Mål din puls med dit ur

Du kan bruge et Wear OS-ur til at måle din puls. Med appen Google Fit kan du måle din puls under et træningspas eller over tid.

Vigtigt! Fit gemmer ikke pulsdata for børn under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land).

Kom godt i gang

Hvis du vil måle din puls, skal du have et ur med pulsmåler. Som eksempler kan nævnes:

• LG Watch Sport
  • Huawei Watch 2
  • Montblanc Summit
  • Fossil Q Control
  • Misfit Vapor

Du kan også bruge en Bluetooth-pulsmåler, f.eks. en brystrem.
Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig på Wear OS 3 og ældre.

Få vist din aktuelle puls på uret

Naviger på dit ur

1. Hvis skærmen er nedtonet, skal du trykke på den for at vække uret.
  2. Tryk på afbryderknappen for at se en liste over dine apps.
  3. Åbn appen Google Fit Puls Google Fit.
  4. Tryk på Måling.
    • Wear 2: Åbn Google Fit-appen. Rul ned og tryk på Mål puls. Hvis du ikke kan se denne mulighed, er den ikke tilgængelig på dit ur.
  5. Forhold dig i ro, mens uret måler din puls.

Tjek din puls, når du træner

1. Hvis skærmen er nedtonet, skal du trykke på den for at vække uret.
  2. Stryg til den forrige skærm for at se oplysninger om din puls.
  3. Øverst på skærmen finder du en gradsangivelse for pulsmålingen, som viser, om din aktivitet f.eks. er Lav, Moderat eller Intens.
    • Du kan optjene hjertepoint, når din puls er moderat eller høj.
Konfigurer en Bluetooth-pulsmåler
  1. Hvis skærmen er nedtonet, skal du trykke på den for at vække uret.
  2. Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på dit ur.
  3. Åbn appen Google Fit Puls Google Fit.
  4. Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Bluetooth-sensorer.
  5. Vælg din enhed.
    • Tryk på Scan, hvis du ikke kan finde din enhed.
  6. Hvis det er nødvendigt, skal du give Fit tilladelse til at bruge din sensor.

Tip! Når sensoren måler din puls, vises Bluetooth Bluetooth ud for pulsen på dit ur.

Bemærk! Bluetooth-pulsmålere understøttes kun på Wear OS 3 og ældre.

På din telefon:

1. Åbn appen Google Fit Puls Google Fit.
  2. Tryk på Start nederst på skærmen.
  3. Rul ned, og tryk på Puls.
  4. Vælg det tidsrum, du vil se pulsdataene for.
Tjek din daglige puls

På dit ur:

1. Hvis skærmen er nedtonet, skal du trykke på den for at vække uret.
  2. Tryk på afbryderknappen for at se en liste over dine apps.
  3. Åbn appen Google Fit Google Fit.
  4. Rul ned til sektionen "Puls" for at se din puls.

På din telefon:

1. Åbn appen Google Fit Google Fit.
  2. Tryk på Start nederst på skærmen.
  3. Rul ned, og tryk på Puls.
  4. Vælg det tidsrum, du vil se pulsdataene for.
Løs problemer med en pulsmåler, der ikke fungerer

Hvis pulsmåleren stadig ikke fungerer, kan du prøve disse trin.

1. Stram urremmen om dit håndled, eller juster placeringen af din Bluetooth-sensor.
  2. Sørg for, at hele sensorens bagside rører dit håndled.
  3. Stå stille. Sensoren fungerer nogle gange ikke korrekt, hvis du bevæger dig.

Vigtigt! Pulsmålerfunktionerne er ikke medicinsk udstyr og er kun til orientering. Rådfør dig med en læge, inden du påbegynder et nyt trænings- eller kostprogram.