No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Fer un seguiment de la freqüència cardíaca amb un rellotge

Pots utilitzar un rellotge Wear OS per mesurar la teva freqüència cardíaca. A l'aplicació Google Fit pots fer-ne un seguiment mentre fas un entrenament o al llarg del temps.

Important: Fit no desarà les dades sobre la freqüència cardíaca dels nens menors de 13 anys (o de l'edat legal corresponent al teu país).

Introducció

Per fer un seguiment de la freqüència cardíaca, necessites un rellotge amb un sensor de freqüència cardíaca. Aquí en tens alguns exemples:

• LG Watch Sport
  • Huawei Watch 2
  • Montblanc Summit
  • Fossil Q Control
  • Misfit Vapor

També pots utilitzar un sensor de freqüència cardíaca de Bluetooth, com una corretja per al pit.
Nota: aquesta funció només està disponible a Wear OS 3 i versions anteriors.

Consultar la freqüència cardíaca actual en un rellotge

Navegar en un rellotge

1. Si la pantalla està atenuada, toca-la per activar el rellotge.
  2. Per consultar una llista de les aplicacions, prem el botó d'engegada.
  3. Obre l'aplicació de freqüència cardíaca de Google Fit Google Fit.
  4. Toca Mesura.
    • Wear 2: obre l'aplicació Google Fit. Desplaça't i toca Mesura la freqüència cardíaca. Si no trobes aquesta opció, vol dir que no està disponible al teu rellotge.
  5. No et moguis mentre el rellotge mesura la freqüència cardíaca.

Consultar la freqüència cardíaca durant un entrenament

1. Si la pantalla està atenuada, toca-la per activar el rellotge.
  2. Per trobar la informació de la teva freqüència cardíaca, llisca cap a la darrera pantalla.
  3. A la part superior de la pantalla, veuràs un indicador de zona de freqüència cardíaca que oscil·la entre els valors Baixa, Moderada o Intensa.
    • Pots guanyar punts de càrdio quan la teva freqüència cardíaca es trobi a les zones Moderada o Intensa.
Configurar un sensor Bluetooth de freqüència cardíaca
  1. Si la pantalla està atenuada, toca-la per activar el rellotge.
  2. Assegura't que el Bluetooth estigui activat al rellotge.
  3. Obre l'aplicació de freqüència cardíaca de Google Fit Google Fit.
  4. Toca Configuració Configuració i, a continuació, Sensors de Bluetooth.
  5. Selecciona el teu dispositiu.
    • Si no el trobes, toca Cerca.
  6. Si cal, dona permís a Fit per utilitzar el sensor.

Consell: quan el sensor fa un seguiment de la freqüència cardíaca, el Bluetooth Bluetooth es mostra al costat de les ppm al rellotge.

Nota: els sensors de freqüència cardíaca per Bluetooth només són compatibles amb Wear OS 3 i versions anteriors.

Al telèfon:

1. Obre l'aplicació de freqüència cardíaca de Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Inici.
  3. Desplaça't i toca Freqüència cardíaca.
  4. Tria un període de temps per revisar les dades de la teva freqüència cardíaca.
Consultar les freqüències cardíaques diàries

Al rellotge, segueix aquests passos:

1. Si la pantalla està atenuada, toca-la per activar el rellotge.
  2. Per consultar una llista de les aplicacions, prem el botó d'engegada.
  3. Obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  4. Per consultar la freqüència cardíaca, desplaça't fins a la secció "Freqüència cardíaca".

Al telèfon:

1. Obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Inici.
  3. Desplaça't i toca Freqüència cardíaca.
  4. Tria un període de temps per revisar les dades de la teva freqüència cardíaca.
Corregir problemes amb un monitor de freqüència cardíaca que no funciona

Si el monitor de freqüència cardíaca no funciona correctament, segueix aquests passos:

1. Ajusta't la corretja del rellotge al canell o canvia l'ajust del sensor Bluetooth.
  2. Assegura't que la part posterior del sensor et toca la pell completament.
  3. No et moguis. De vegades, el moviment fa que el sensor sigui inexacte.

Important: les funcions de freqüència cardíaca no són dispositius mèdics i estan pensades només per a finalitats informatives. Visita un metge abans de començar un programa nutricional o de fitnes.