Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Hitta sömninformation i Google Fitness

Du kan synkronisera data från en app som mäter sömnen med Google Fitness och se diagram över hur du sover.

Se din sömninformation

1. Öppna Google Fitness Google Fitness på telefonen.
  2. Om du registrerar hur du sover via en ansluten app eller enhet visas ett diagram över hur du sover.
  3. Tryck på sömndiagrammet om du vill läsa mer.
  4. Tryck högst upp på det tidsintervall för sömn som du vill se.
  5. Välj vilken data du vill granska:
    • Sömnschema: När du gick och lade dig och när du vaknade
    • Längd: Se hur länge du har sovit i genomsnitt.

Mer sömninformation för Nest Hub-användare

1. Följ steg 1–4 ovan.
  2. Välj datumet och datan du vill granska:
    • När du vaknar och somnar: Hur lång tid det tog att vakna eller somna.
    • Viloläge: Information om huruvida du stördes när du sov, till exempel av ljus, snarkningar eller hostningar.
    • Rumstemperatur: Temperaturen i rummet medan du sov.
    • Andningsfrekvens: Din andningsfrekvens medan du sov. Läs mer om hur du kan se historik över din andningsfrekvens.
    • Sömnrapporter: Anpassade insikter och förslag som kan förbättra sömnen.

Tips! Läs mer om Nest Hub.

Se din nuvarande sömnsession

Viktigt! Översikter över sömnsessioner som pågår är bara tillgängliga för Nest Hub-användare.

När du vaknar visas en översikt över den aktuella sömnsessionen på startskärmen i Fitness-appen. Det kan ta upp till 30 minuter innan appen registrerar att du är helt vaken och inte bara har blivit störd eller vaknat till.

Innan sessionen är klar markeras Vaknade och Tid det tog att vakna som Pågår.

Om du vill ta bort en sovsession måste du vänta minst två timmar efter att sessionen avslutades. Sedan kan du radera den senaste sömnsessionen.