Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Unitietojen löytäminen Google Fitistä

Voit synkronoida unenseurantasovelluksen datan Google Fitiin ja näyttää unta kuvaavat kaaviot.

Unitietojen tarkistaminen

1. Avaa puhelimella Google Fit Google Fit.
  2. Jos seuraat untasi liitetyllä sovelluksella tai laitteella, voit nähdä unta kuvaavan kaavion.
  3. Jos haluat lisätietoja, napauta unikaaviota.
  4. Valitse yläreunasta uniajanjakso, jonka tiedot haluat tarkistaa.
  5. Valitse data, jonka haluat tarkistaa:
    • Nukkuma-aikataulu: Mihin aikaan menit nukkumaan ja mihin aikaan heräsit.
    • Kesto: Montako tuntia nukuit keskimäärin.

Muita unitietoja Nest Hubin käyttäjille

1. Noudata yllä kuvattuja vaiheita 1–4.
  2. Valitse päivämäärä ja tarkistettava data:
    • Heräämiseen ja nukahtamiseen kulunut aika: Kuinka kauan sinulla kului heräämiseen tai nukahtamiseen.
    • Unen laatu: Tiedot siitä, oliko unen aikana valosta, kuorsauksesta, yskimisestä tai muista tekijöistä johtuvia häiriöitä.
    • Huoneen lämpötila: Huoneen lämpötila nukkumisen aikana.
    • Hengitystiheys: Hengitystiheytesi nukkumisen aikana. Lue, miten voit tarkistaa aiemmat hengitystiheydet.
    • Uniraportit: Personoituja vinkkejä ja ehdotuksia unenlaadun parantamiseksi.

Vinkki: Lue lisää Nest Hubin käyttökokemuksesta.

Nykyisen unikerran tarkistaminen

Tärkeää: Yleiskatsaukset kesken olevista unikerroista ovat saatavilla vain Nest Hubin käyttäjille.

Kun olet herännyt, Fit-sovelluksen aloitusnäytöllä näkyy yleiskatsaus nykyisestä unikerrasta. Sovelluksella voi mennä 30 minuuttia, ennen kuin se toteaa, että olet täysin hereillä etkä vain havahtunut häiriöiden takia tai herännyt hetkellisesti.

"Heräsi"- ja "Heräämiseen kulunut aika" ‑kohdissa lukee "Kesken", kunnes unikerta päättyy.

Sinun täytyy odottaa unikerran päätyttyä vähintään kaksi tuntia ennen kuin voit poistaa sen. Sen jälkeen voit poistaa viimeisimmän unikerran.