Notifikation

Inkluder venligst ikke personlige eller følsomme helbredsoplysninger, såsom skridt, kalorieindhold, puls, søvn eller træningsdata eller hjertesundhedsoplysninger, når du stiller spørgsmål i Fællesskabet.

Find oplysninger om din søvn i Google Fit

Du kan synkronisere dine data fra din app til søvnregistrering med Google Fit og finde diagrammer over din søvn.

Se oplysninger om din søvn

1. Åbn Google Fit Google Fit på din telefon.
  2. Hvis du registrerer din søvn i en tilknyttet app eller på en tilknyttet enhed, kan du se et diagram over din søvn.
  3. Tryk på søvndiagrammet for at få flere oplysninger.
  4. Tryk på den tidsramme, du vil se, øverst på skærmen.
  5. Vælg de data, du vil se:
    • Sengetid: Hvornår du gik i seng, og hvornår du vågnede.
    • Varighed: Hvor mange timer du i gennemsnit har sovet.

Flere oplysninger om søvn til Nest Hub-brugere

1. Følg trin 1-4 ovenfor.
  2. Vælg den dato og de data, du vil se:
    • Tid brugt på at vågne og falde i søvn: Hvor lang tid det tog for dig at vågne eller falde i søvn.
    • Søvnkvalitet: Oplysninger om eventuelle forstyrrelser under din søvn, f.eks. på grund af lys, snorken eller hoste.
    • Temperatur i værelset: Temperaturen i værelset, mens du sov.
    • Åndedrætsfrekvens: Hvor hurtigt du trak vejret, mens du sov. Find ud af, hvordan du ser dine tidligere åndedrætsfrekvenser.
    • Søvnrapporter: Tilpasset indsigt i din søvnkvalitet og forslag til, hvordan du forbedrer den.

Tip! Få flere oplysninger om Nest Hub-oplevelsen.

Se din aktuelle søvnsession

Vigtigt! Overblik over igangværende søvnsessioner er kun tilgængelige for Nest Hub-brugere.

Du kan se en oversigt over din aktuelle søvnsession på startskærmen i Fit-appen, lige efter du er vågnet. Der kan gå op til 30 minutter, før appen registrerer, at du er helt vågen og ikke bare er blevet forstyrret eller er midlertidigt vågen.

"Vågnede" og "Tid brugt på at vågne" angives som "I gang", indtil sessionen er afsluttet.

Hvis du vil slette en søvnsession, skal du vente i mindst to timer, efter sessionen er afsluttet. Du kan derefter slette din seneste søvnsession.