No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Cercar la informació del son a Google Fit

Pots sincronitzar les dades des de l'aplicació de seguiment del son amb Google Fit per consultar les teves gràfiques del son.

Consultar la informació del son

1. Al telèfon, obre Google Fit Google Fit.
  2. Si fas un seguiment del son a través d'una aplicació o d'un dispositiu connectats, veuràs un gràfic de les teves hores de son.
  3. Toca el gràfic de les hores de son per obtenir més informació.
  4. A la part superior, toca el període de son que vulguis revisar.
  5. Tria les dades que vulguis consultar:
    • Horari d'anar a dormir: quan has anat a dormir i quan t'has despertat.
    • Durada: quantes hores has dormit de mitjana.

Més informació del son per als usuaris de Nest Hub

1. Segueix els passos de l'1 al 4 anteriors.
  2. Tria la data i les dades que vols revisar:
    • Hora de despertar-se i d'anar a dormir: quant de temps has tardat a despertar-te o a adormir-te.
    • Qualitat del son: detalls sobre si t'ha pertorbat alguna cosa mentre dormies, com per exemple una llum, roncs o tos.
    • Temperatura d'habitació: la temperatura de l'habitació mentre dormies.
    • Freqüència respiratòria: la freqüència respiratòria mentre dormies. Obtén informació sobre com pots consultar el teu historial de freqüència respiratòria.
    • Informes de son: estadístiques i suggeriments personalitzats per millorar la qualitat del son.

Consell: obtén més informació sobre l'experiència amb Nest Hub.

Consultar la sessió de son actual

Important: els resums de les sessions de son en curs només estan disponibles per als usuaris de Nest Hub.

Un cop t'hagis despertat, a la pantalla d'inici de l'aplicació Fit trobaràs un resum de la sessió de son actual. L'aplicació pot tardar fins a 30 minuts a concloure que estàs completament despert i que no t'has despertat temporalment o per una pertorbació.

Fins que no finalitzi la sessió, es mostrarà l'estat "En curs" a "T'has despertat" i "Temps que has tardat a llevar-te".

Per suprimir una sessió de son, has d'esperar almenys 2 hores després que finalitzi la sessió. A continuació, pots suprimir la sessió de son més recent.