Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Använda mörkt tema i Google Fitness

Du kan göra Fitness-skärmen mindre ljusstark genom att aktivera mörkt tema i Google Fitness. Mörkt tema kan vara mer skonsamt för ögonen och förbrukar mindre batteri.

Ändra till mörkt tema för skärmen

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på en Android-enhet.
  2. Tryck på Profil längst ned följt av Inställningar Inställningar.
  3. Tryck på Tema under Visning följt av Mörkt.
    Tips! Dessutom finns följande lägen att välja på i Google Fitness:
    • Ljust: Detta visningssätt används som standard.
    • Systemets standardinställning: Samma skärminställning som på enheten i övrigt används i Google Fitness. Läs mer om hur du ändrar skärminställningarna.
    • Ange efter batterisparläget: Det vanliga visningssättet ändras till mörkt tema när batterisparläget aktiveras. Läs mer om batterisparläget i Android.