Ikke inkluder personlig eller sensitiv helseinformasjon, for eksempel skritt-, kalori-, hjertefrekvens-, søvn- eller treningsdata, eller hjertehelseinformasjon når du stiller spørsmål i fellesskapet.

Bruk mørkt tema i Google Fit

For å redusere lysstyrken på Google Fit-skjermen din kan du slå på mørkt tema i Google Fit. Mørkt tema kan være mer behagelig for øynene og bruker mindre batteri.

Bytt til visning med mørkt tema

1. Åpne Google Fit-appen Google Fit på Android-enheten din.
  2. Nederst trykker du på Profil etterfulgt av Innstillinger Innstillinger.
  3. Under «Skjerm» trykker du på Tema etterfulgt av Mørkt.
    Tips: Du kan også velge disse modusene på Google Fit: