Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Tumman teeman käyttö Google Fitissä

Voit vähentää Google Fitin näytön kirkkautta ottamalla tumman teeman käyttöön sovelluksessa. Tumma teema voi olla hellävaraisempi silmille, ja se käyttää vähemmän akun virtaa.

Tumman teeman vaihtaminen näytölle

1. Avaa Google Fit ‑sovellus Google Fit Android-laitteella.
  2. Valitse alareunasta Profiili ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Näyttö-kohdasta Teema ja sitten Tumma.
    Vinkki: Voit valita nämä tilat myös Google Fitistä:
    • Vaalea: Oletusnäyttö.
    • Järjestelmän oletustila: Google Fit käyttää samaa näyttöä kuin muualla laitteessa. Lue, miten voit muuttaa näytön asetuksia.
    • Aseta virransäästön perusteella: Oletusnäyttö vaihtaa tummaan teemaan, kun virransäästö on käytössä. Lue lisää virransäästöstä Android-laitteella.