Inkluder venligst ikke personlige eller følsomme helbredsoplysninger, såsom skridt, kalorieindhold, puls, søvn eller træningsdata eller hjertesundhedsoplysninger, når du stiller spørgsmål i Fællesskabet.

Brug mørkt tema i Google Fit

Du kan dæmpe lysstyrken i Google Fit-visningen ved at aktivere mørkt tema i Google Fit. Mørkt tema kan være mere nænsomt for øjnene og bruger mindre batteri.

Skift til mørkt tema

1. Åbn appen Google Fit Google Fit på din iPhone.
  2. Nederst skal du trykke på Profil og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Under "Skærm" skal du trykke på Tema og derefter Mørkt.