Inkluder venligst ikke personlige eller følsomme helbredsoplysninger, såsom skridt, kalorieindhold, puls, søvn eller træningsdata eller hjertesundhedsoplysninger, når du stiller spørgsmål i Fællesskabet.

Brug mørkt tema i Google Fit

Du kan dæmpe lysstyrken i Google Fit-visningen ved at aktivere mørkt tema i Google Fit. Mørkt tema kan være mere nænsomt for øjnene og bruger mindre batteri.

Skift til mørkt tema

1. Åbn Google Fit-appen Google Fit på din Android-enhed.
  2. Nederst skal du trykke på Profil og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Under "Skærm" skal du trykke på Tema og så Mørkt.
    Tip! Du kan også vælge følgende tilstande i Google Fit: