No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Utilitzar el tema fosc a Google Fit

Si vols reduir la brillantor de la pantalla de Google Fit, pots activar el tema fosc. El tema fosc pot ser més agradable per als ulls i gasta menys bateria.

Canviar la pantalla al tema fosc

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Perfil i després Configuració Configuració.
  3. A la pestanya “Pantalla”, toca Tema i després Fosc.
    Consell: a Google Fit també pots triar els modes següents.
    • Clar: mode de pantalla predeterminat.
    • Opció predeterminada del sistema: Google Fit utilitza el mateix mode de pantalla que la resta del dispositiu. Obtén informació sobre com pots canviar la configuració de la pantalla.
    • Configuració segons la funció Estalvi de bateria: el mode de pantalla predeterminat canvia al tema fosc si s'activa la funció Estalvi de bateria. Obtén més informació sobre l'estalvi de bateria a Android.