Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Använda mörkt tema i Google Fitness

Du kan göra Fitness-skärmen mindre ljusstark genom att aktivera mörkt tema i Google Fitness. Mörkt tema kan vara mer skonsamt för ögonen och förbrukar mindre batteri.

Ändra till mörkt tema för skärmen

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på en iPhone.
  2. Tryck på Profil längst ned följt av Inställningar Inställningar.
  3. Tryck på Tema under Visning följt av Mörkt.