No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Utilitzar el tema fosc a Google Fit

Si vols reduir la brillantor de la pantalla de Google Fit, pots activar el tema fosc. El tema fosc pot ser més agradable per als ulls i gasta menys bateria.

Canviar la pantalla al tema fosc

1. A l'iPhone, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Perfil i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. A la pestanya “Pantalla”, toca Tema i, a continuació, Fosc.