Notifikation

Inkluder venligst ikke personlige eller følsomme helbredsoplysninger, såsom skridt, kalorieindhold, puls, søvn eller træningsdata eller hjertesundhedsoplysninger, når du stiller spørgsmål i Fællesskabet.

Optjen hjertepoint, og hold dig sund

American Heart Association (AHA) opfordrer dig til at holde dig aktiv for at styrke dit hjerte. De anbefaler mindst 150 minutters moderat aktivitet eller 75 minutters højintensiv aktivitet om ugen. For at hjælpe dig med at følge disse anbefalinger registrerer Google Fit din træning i form af hjertepoint og skridt.

Sådan optjener du hjertepoint

Du får hjertepoint fra aktiviteter, der får din puls op. Du kan optjene hjertepoint ved aktiviteter som f.eks. rask gang, løb, svømning, holdtræning eller tennis. Sørg for at registrere eller logføre din aktivitet.

Sådan registrerer Fit din aktivitet

Metoden til måling af din aktivitet afhænger af de enheder, du har og bruger. Google Fit bruger din telefons sensorer eller en pulsmåler til at registrere dine hjertepoint og skridt.

Baseret på din puls

Hvis du har en pulsmåler på din Fit-kompatible enhed, f.eks. et smartur, beregner Google Fit dine hjertepoint og skridt, mens du træner.

Du opnår den mest nøjagtige pulsmåling ved at trykke på Start træning på din enhed.

• 1 minut med moderat intensitet (puls på 50 % til 69 %) = 1 hjertepoint
  • 1 minut med højintensiv aktivitet (puls på mindst 70 %) = 2 hjertepoint

Bemærk! Dette er procenttallet for din estimerede maksimale puls. Din maksimale puls er baseret på formlen 205,8 - (0,685 x [din alder, hvis angivet]).

Wear OS-enheder har en pulsmåler, som angiver din puls som Let, Moderat eller Høj. Du kan optjene hjertepoint, når din puls er moderat eller høj.

Baseret på bevægelsesregistrering

Hvis du ikke har en pulsmåler på din enhed, kan Google stadig forsøge at genkende, hvilken type aktivitet du er i gang med.

• Aktivitet i mere end 1 minut (med 30 skridt i minuttet) = 1 aktivt minut
  • 1 minut med cykling = 1 hjertepoint
  • 1 minut med rask gang (mindst 100 skridt i minuttet) = 1 hjertepoint
  • 1 minut med løb (mindst 130 skridt i minuttet) = 2 hjertepoint

Konvertering af træning til point

Google Fit anvender følgende retningslinjer til at konvertere din aktivitet til hjertepoint ved hjælp af MET (Metabolic Equivalent of Task). Du optjener bonuspoint ved højintensiv aktivitet.

• 1 minut med enhver aktivitet, der svarer til en MET-værdi på mellem 3,0 og 5,9 = 1 hjertepoint
  • 1 minut med enhver aktivitet, der svarer til en MET-værdi på mindst 6,0 = 2 hjertepoint

Anbefalet varighed af aktiviteter

Google Fit giver dig et hjertepoint for hvert minut, du er aktiv. Selvom AHA anbefaler, at dine aktiviteter skal vare mindst 10 minutter, indikerer den nyeste forskning, at enhver moderat til højintensiv træning er nyttig, uanset hvor lang tid den varer.

Tilføj din seneste aktivitet, og se, hvor mange point du har optjent

Fit kan beregne dine hjertepoint baseret på din seneste træning og de oplysninger, du tilføjer. Sådan tilføjer du din seneste træning:

1. Åbn Google Fit-appen Google Fit på din telefon.
  2. Tryk på Tilføj Tilføj data og derefter Tilføj aktivitet Tilføj aktivitet.
  3. Vælg din aktivitet øverst i appen.
  4. Angiv, hvor lang tid du brugte på aktiviteten. Øverst kan du se, hvor mange hjertepoint og skridt du har optjent.
  5. Hvis du vil gå tilbage uden at gemme din træning, skal du trykke på Annuller Luk menu øverst til venstre.
  6. Hvis du vil føje aktiviteten til din historik, skal du trykke på Gem øverst i appen.

Se din pointhistorik

1. Åbn Google Fit-appen Google Fit på din telefon.
  2. Øverst skal du trykke på antallet af skridt eller hjertepoint.
  3. Hvis du vil se dine point på forskellige datoer, skal du vælge en dag, uge eller måned foroven.