Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Starta en träningsutmaning

Om du har en enhet med Wear OS kan du anta dagliga träningsutmaningar. Spåra och öka antalet armhävningar, situps eller benböjningar med Google Fitness-appen.

Starta en utmaning

1. Om klockans skärm är nedtonad trycker du på skärmen för att aktivera klockan.
  2. Öppna listan med appar genom att trycka på strömbrytaren.
  3. Tryck på Träningspass i Fitness Träningspass i Fitness.
  4. Rulla ned och tryck på Utmaningar.
  5. Tryck på utmaningen du vill anta.
  6. Välj svårighetsgrad.
  7. Om du vill utföra en utmaning ser du till att klockan sitter ordentligt på handleden. Tryck sedan på Start.

Pausa eller avbryta en utmaning

• Göra uppehåll i utmaningen: Tryck på Paus Pausa. Du kan återuppta utmaningen senare. Dina framsteg sparas för resten av dagen. Framstegen återställs nästa dag.
  • Fortsätta med en utmaning: Tryck på Återuppta .
  • Avbryta en utmaning: Tryck på Avbryt Fit Stop icon när utmaningen har pausats.

Läs mer om svårighetsnivåer

Du kan välja utmaningar på nivåerna Nybörjare, Medel eller Avancerad . Med hjälp av den här informationen skapas ett program som bygger upp din styrka och uthållighet under 30 dagar.

Nivåer för armhävningar
  • Nybörjare – börjar med 5 armhävningar per dag.
  • Medel – börjar med 10 armhävningar per dag.
  • Avancerad – börjar med 20 armhävningar per dag.
Nivåer för situps
  • Nybörjare – börjar med 15 situps per dag.
  • Medel – börjar med 30 situps per dag.
  • Avancerad – börjar med 50 situps per dag.
Nivåer för benböj
  • Nybörjare – börjar med 15 benböj per dag.
  • Medel – börjar med 30 benböj per dag.
  • Avancerad – börjar med 60 benböj per dag.

Så här spårar appen repetitioner

Fitness registrerar antalet repetitioner med hjälp av rörelsesensorer i klockan tills du uppnår det dagliga målet.

• Klockan vibrerar när du slutför en repetition.
  • Se till att dina repetitioner räknas genom att utföra övningarna på samma sätt som i exempelvideorna.
  • Repetitionerna kanske inte räknas om övningen utförs för fort eller på ett annorlunda sätt.