Inkluder venligst ikke personlige eller følsomme helbredsoplysninger, såsom skridt, kalorieindhold, puls, søvn eller træningsdata eller hjertesundhedsoplysninger, når du stiller spørgsmål i Fællesskabet.

Start en træningsudfordring

Hvis du har en Wear OS-enhed, kan du gennemføre daglige træningsudfordringer. Med Google Fit-appen kan du registrere og øge antallet armstrækninger, mavebøjninger og squats.

Start en udfordring

1. Hvis urets skærm er nedtonet, kan du trykke på den for at vække uret.
  2. Tryk på afbryderknappen for at åbne listen med apps.
  3. Tryk på Fit-træning Fit-træning.
  4. Rul ned, og tryk på Udfordringer.
  5. Tryk på den udfordring, du vil starte.
  6. Vælg en sværhedsgrad.
  7. Før du starter en udfordring, skal du sikre dig, at dit ur sidder godt fast på dit håndled. Tryk derefter på Start.

Stop eller sæt en udfordring på pause

• Sæt en udfordring på pause: Tryk på Sæt på pause Sæt på pause. Du kan genoptage udfordringen på et senere tidspunkt. Din fremgang gemmes resten af dagen. Den nulstilles den efterfølgende dag.
  • Fortsæt en udfordring: Tryk på Genoptag .
  • Afslut en udfordringssession: Tryk på Stop Fit Stop icon, mens en udfordring er sat på pause.

Få flere oplysninger om sværhedsgrader

Du kan vælge mellem Begynder, Medium og Avanceret. Fit bruger denne oplysning til at sammensætte et program, som hjælper dig med at blive stærkere og lave flere øvelser i løbet af de næste 30 dage.

Niveauer for armstrækninger
  • Begynder starter med 5 armstrækning om dagen
  • Medium starter med 10 armstrækninger om dagen
  • Avanceret starter med 20 armstrækninger om dagen
Niveauer for mavebøjninger
  • Begynder starter med 15 mavebøjninger om dagen
  • Medium starter med 30 mavebøjninger om dagen
  • Avanceret starter med 50 mavebøjninger om dagen
Niveauer for squats
  • Begynder starter med 15 squats om dagen
  • Medium starter med 30 squats om dagen
  • Avanceret starter med 60 squats om dagen

Sådan registrerer appen dine gentagelser

Fit bruger bevægelsessensorerne på uret til automatisk at registrere dine gentagelser, indtil du når dit daglige mål.

• Dit ur vibrerer, når du har udført en gentagelse
  • Sørg for, at dine gentagelser registreres, ved at bruge samme form som i videoeksemplerne
  • Gentagelserne registreres muligvis ikke, hvis de bliver udført for hurtigt eller med forkert form