No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Iniciar un desafiament de fitnes

Si tens un dispositiu Wear OS, pots participar en desafiaments d'exercicis diaris. Amb l'aplicació Google Fit, pots fer un seguiment dels teus exercicis d'abdominals, d'esquats i de flexions, i augmentar-los.

Iniciar un desafiament

1. Si la pantalla del rellotge està atenuada, toca-la per activar-la.
  2. Per obrir la llista d'aplicacions, prem el botó d'engegada.
  3. Toca Entrenament de Fit Entrenament de Fit.
  4. Desplaça't cap avall i toca Desafiaments.
  5. Toca el desafiament que vulguis iniciar.
  6. Selecciona una dificultat.
  7. Abans que no comencis el desafiament, assegura't que tinguis el rellotge ben agafat al canell. A continuació, toca Inicia.

Posar en pausa o finalitzar un desafiament

• Posar en pausa un desafiament: toca Posa en pausa Pausa. Pots continuar el desafiament més tard. Es desarà el teu progrés durant la resta del dia i es restablirà al dia següent.
  • Continuar un desafiament: toca Reprèn .
  • Finalitzar una sessió de desafiament: posa el desafiament en pausa i toca Atura Fit Stop icon.

Obtenir informació sobre els nivells de dificultat

Pots triar entre els nivells de desafiament següents: Principiant, Intermedi o Avançat. Fit farà servir la teva selecció per dissenyar un programa que et permetrà posar-te en forma i fer més exercicis durant els 30 dies següents.

Nivells de flexions
  • Principiant: s'inicia amb 5 flexions al dia.
  • Intermedi: s'inicia amb 10 flexions al dia.
  • Avançat: s'inicia amb 20 flexions al dia.
Nivells d'abdominals
  • Principiant: s'inicia amb 15 abdominals al dia.
  • Intermedi: s'inicia amb 30 abdominals al dia.
  • Avançat: s'inicia amb 50 abdominals al dia.
Nivells d'esquats
  • Principiant: s'inicia amb 15 esquats al dia.
  • Intermedi: s'inicia amb 30 esquats al dia.
  • Avançat: s'inicia amb 60 esquats al dia.

Com pot l'aplicació fer un seguiment de les repeticions

Fit farà servir els sensors de moviment del rellotge per fer el seguiment de les repeticions automàticament fins que no arribis a l'objectiu diari.

• El rellotge vibrarà quan completis una repetició.
  • Has de seguir els vídeos d'exemple per assegurar-te que es comptin les repeticions.
  • És possible que les repeticions no es comptin si les fas massa ràpid o d'una manera diferent.