Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Lägga till och redigera träningsaktiviteter

Du kan lägga till aktiviteter manuellt i aktivitetshistoriken för Google Fitness eller redigera en aktivitet som redan finns där. Du kan även starta utmaningar, logga din vikt och mycket annat.

Lägga till information

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på en Android-telefon.
  2. Tryck på Lägg till Lägg till data nere till höger.
  3. Välj ett alternativ:
    • Lägg till blodtryck Lägg till blodtryck.
    • Lägg till vikt Lägg till vikt.
    • Lägg till aktivitet Lägg till aktivitet
    • Mät träningspass Håll koll på träningspass.

Redigera aktivitet

När du har slutfört aktiviteten eller träningen sparas den i din loggbok i Google Fitness. Du kan göra ändringar om aktiviteten inte sparades korrekt.

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på en Android-telefon.
  2. Tryck på Loggbok.
  3. Tryck på aktiviteten du vill ändra.
  4. Klicka på Mer Mer högst upp följt av Redigera.

Lägga till uppgifter som du inte har registrerat med Fitness

Om du inte har din enhet med dig när du promenerar, springer eller cyklar kan du lägga till aktiviteterna i Google Fitness senare. Det går även att lägga till aktiviteter som Fitness inte registrerar automatiskt (t.ex. viktträning, rodd eller basket).

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på en Android-telefon.
  2. Tryck på Lägg till Lägg till data nere till höger.
  3. Tryck på Lägg till vikt Lägg till vikt eller Lägg till aktivitet Lägg till aktivitet.
  4. Ange uppgifterna och tryck på Spara.