Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Liikuntaharjoitusten lisääminen ja muokkaaminen

Voit lisätä Google Fitin toimintahistoriaan harjoituksia manuaalisesti tai muokata olemassa olevia harjoituksia. Voit myös aloittaa haasteita, kirjata painosi ja tehdä paljon muuta.

Tietojen lisääminen

1. Avaa Google Fit ‑sovellus Google Fit Android-puhelimellasi.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Lisää Lisää dataa.
  3. Valitse vaihtoehto:
    • Lisää verenpaine Lisää verenpaine.
    • Lisää paino Lisää paino.
    • Lisää harjoitus Lisää harjoitus.
    • Seuraa treeniä Seuraa treeniä.

Harjoituksen muokkaaminen

Kun olet suorittanut harjoituksen tai treenin, se tallennetaan Google Fit ‑päiväkirjaan. Jos harjoituksen tallentamisessa tapahtui virhe, voit korjata sen.

1. Avaa Google Fit ‑sovellus Google Fit Android-puhelimellasi.
  2. Valitse Päiväkirja.
  3. Valitse muokattava harjoitus.
  4. Valitse yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Muokkaa.

Muiden kuin Fitillä seurattujen tietojen lisääminen

Jos kävelet, juokset tai pyöräilet ilman laitettasi, voit lisätä puuttuvat suoritukset Google Fitiin myöhemmin. Voit lisätä myös painon muutoksia tai liikuntamuotoja, joita Fit ei seuraa automaattisesti (kuten painonnosto, soutu tai pesäpallo).

1. Avaa Google Fit ‑sovellus Google Fit Android-puhelimellasi.
  2. Napauta oikeasta alakulmasta Lisää Lisää dataa.
  3. Valitse Lisää paino Lisää paino tai Lisää harjoitus Lisää harjoitus.
  4. Lisää tiedot ja valitse Tallenna.