Notifikation

Inkluder venligst ikke personlige eller følsomme helbredsoplysninger, såsom skridt, kalorieindhold, puls, søvn eller træningsdata eller hjertesundhedsoplysninger, når du stiller spørgsmål i Fællesskabet.

Tilføj og rediger fitnessaktiviteter

Du kan føje aktiviteter til din aktivitetshistorik i Google Fit eller redigere en eksisterende aktivitet manuelt. Du kan også starte udfordringer, registrere din vægt og meget mere.

Tilføj oplysninger

1. Åbn Google Fit-appen Google Fit på din Android-telefon.
  2. Tryk på Tilføj Tilføj data nederst til højre.
  3. Vælg en mulighed:
    • Tilføj blodtryk Tilføj blodtryk.
    • Tilføj vægt Tilføj vægt.
    • Tilføj aktivitet Tilføj aktivitet
    • Track din træning Track træning

Rediger din aktivitet

Når du er færdig med din aktivitet eller træning, gemmes den i din oversigt i Google Fit. Hvis aktiviteten ikke gemmes korrekt, kan du ændre den.

1. Åbn Google Fit-appen Google Fit på din Android-telefon.
  2. Tryk på Oversigt.
  3. Tryk på den aktivitet, du vil ændre.
  4. Øverst på siden skal du trykke på Mere Mere og derefter Rediger.

Tilføj oplysninger, du ikke har registreret med Fit

Hvis du ikke har din enhed med dig, når du er ude at gå, løbe eller cykle, kan du føje aktiviteterne til Google Fit på et senere tidspunkt. Du kan også tilføje ændringer i din vægt eller aktiviteter, som Fit ikke automatisk registrerer (f.eks. vægtløftning, roning eller håndbold).

1. Åbn Google Fit-appen Google Fit på din Android-telefon.
  2. Tryk på Tilføj Tilføj data nederst til højre.
  3. Tryk på Tilføj vægt Tilføj vægt eller Tilføj aktivitet Tilføj aktivitet.
  4. Angiv dine oplysninger, og tryk på Gem.