No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Afegir i editar activitats de fitnes

Pots afegir activitats al teu historial d'activitat de Google Fit o editar-ne una que ja hi sigui. També pots iniciar reptes i registrar el teu pes, entre d'altres.

Afegir informació

1. Al telèfon Android, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior dreta, toca Afegeix Afegeix dades.
  3. Tria una opció:
    • Afegeix la pressió arterial Afegeix la pressió arterial.
    • Afegeix el pes Afegeix el pes.
    • Afegeix una activitat Afegeix una activitat.
    • Fes seguiment de l'entrenament Fes seguiment de l'entrenament.

Editar una activitat

Quan acabis l'activitat o l'entrenament, es desarà al diari de Google Fit. Si l'activitat no s'ha desat correctament, pots modificar-la.

1. Al telèfon Android, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. Toca Diari.
  3. Toca l'activitat que vulguis modificar.
  4. A la part superior, toca Més Més i, a continuació, Edita.

Afegir informació que no hagis registrat a Fit

Si no portes el dispositiu a sobre quan surts a caminar, a córrer o amb bicicleta, pots afegir aquestes activitats a Google Fit més endavant. També pots afegir canvis de pes o activitats de les quals Fit no fa un seguiment automàtic (com ara l'halterofília, el rem o el beisbol).

1. Al telèfon Android, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior dreta, toca Afegeix Afegeix dades.
  3. Toca Afegeix el pes Afegeix el pes o Afegeix una activitat Afegeix una activitat.
  4. Introdueix la informació i toca Desa.