Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Lägga till och redigera träningsaktiviteter

Du kan lägga till aktiviteter manuellt i aktivitetshistoriken för Google Fitness eller redigera en aktivitet som redan finns där. Du kan även starta utmaningar, logga din vikt och mycket annat.

Lägga till information

Du kan lägga till träningspass i Google Fitness i efterhand. Du kan även lägga till viktförändringar.

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på en iPhone.
  2. Tryck på Lägg till Lägg till data nere till höger.
  3. Välj ett alternativ:
    • Lägg till vikt Lägg till vikt.
    • Lägg till aktivitet Lägg till aktivitet